Sunday, March 14, 2010

Stina testar glasögon






















Rösta på din favorit!













7 comments:

vilma said...

ettan sen tvåan. tvåan är ju lite mer extrem. ettan påminner om mina :) som jag vill köpa då. men vi har ju ett sund mellan oss. så lika är de heller inte. nu ska jag nog lägga mig. om du inte redan sett det så missa inte senaste avsnittet av svtplays hits historia. wicked game är och förbliver fantastisk.

Kris said...

De första är de jag köpt på second hand, måste sätta in nytt glas i dem, men de är absolut de snyggaste. Annars är jag inne på kattbågarna, vet bara inte vilken av dem. Så du tycker de sköldpaddsfärgade alltså?

Kris said...

Och ja, Wicked game rular!

Jen said...

ettan Stina

kram

vilma said...

aa, ja de är helt klart de finaste.men ok om du ska välja bland nr 2, 5 och 7 så tycker jag som så. 5an är väldigt mörk, så då är 7an roligare och diamonds mjukar den hårda linjen lite. sköldpadda diamonds...ja....jag ändar mig! diamonds are a girls best friend!

Kris said...

Ok, jag tycker också att de strassbeprydda är roligast. Men de är alla lite för mastiga för mitt veka ansikte, de tar liksom helt över och även om det varit kul med kattbågarna så finns det en risk att det blir lite FÖR kul, som ett skämt. Så det lutar åt att jag returnerar hela skiten och satsar på second handbågarna.

Anna said...

Ettan eller sexan!